Main News

MAINSTREET ZEGT ‘GOODBYE’ MET AFSCHEIDSCONCERT EN LAATSTE SINGLE

Goodbye_LR

AMSTERDAM – 6 April 2016

Na vijf succesvolle jaren kondigt Nederlands meest succesvolle boyband MainStreet aan voorlopig te stoppen. Ze doen dit met een afscheidsconcert in TivoliVredenburg en laatste single ‘Goodbye’.

Eerder vanavond waren MainStreet bandleden Nils Kaller, Owen Playfair, Rein van Duivenboden en Daan Zwierink te gast bij RTL Boulevard waar zij het voorlopige einde van de band aankondigden. Om hun fans, de Mainiacs, nog een laatste ode te brengen geeft MainStreet op zondag 19 juni een afscheidsconcert in TivoliVredenburg en wordt morgen (7 April) de laatste single ‘Goodbye’ gereleased.

Vijf jaar MainStreet

Nils, Owen, Rein en Daan vormden zo’n vijf jaar geleden de band en worden nu allen achttien. Ze willen zich afzonderlijk focussen op andere projecten en hun studies.

Rein: “MainStreet was mijn jeugd, ik was twaalf toen ik Nils, Owen en Daan leerde kennen. We kunnen nu al terugkijken op een geweldige carrière in de muziek. Niemand had kunnen voorspellen welke gekte wij in vijf jaar tijd zouden meemaken.”

Daan: “We willen nog één hoogtepunt toevoegen en dat doen we met een groots concert voor onze trouwe fans.” Nils: “We hebben zoveel samen meegemaakt en zijn elkaars beste maten geworden. Nu is een goed moment om ieder onze eigen weg te gaan, maar we blijven elkaar natuurlijk volgen en steunen.” Owen: “Onze laatste single ‘Goodbye’ is heel speciaal voor mij. Samen met het concert zijn dit mooie afsluiters van de achtbaanrit die we met MainStreet hebben gemaakt.”

MainStreet Mijlpalen

De vier jongens van MainStreet ontmoetten elkaar in 2011 tijdens de vooraudities van The Voice Kids en vormden de band MainStreet. Met hun debuutalbum ‘Breaking the Rules’ uit 2013 schreven ze meteen geschiedenis door op nummer 1 binnen te komen in de albumcharts. De eerste single van dit album, Mind is Blown, belandde in de single top 10. Daarna volgden er onder meer uitverkochte tours, vele festival optredens, de support act voor Justin Bieber in het Gelredome, ambassadeurschap voor de vrijheid op 5 Mei 2015 en miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Eind vorig jaar verscheen de biografie ‘MainStreet – The Story So Far’ en het album ‘Change is Good – The Singles Collection’.

Vanaf morgen 7 April, is de laatste single ‘Goodbye’ te vinden op o.a. YouTube, Spotify en iTunes. De ticketverkoop van het concert op 19 Juni in TivoliVredenburg Ronda te Utrecht start aanstaande Zaterdag 9 April om 10u via ticketmaster.nl en mainstreetmusic.nl.

EINDE   PERSBERICHT


Pop up store + Signeersessie!


Change is Good Bioscoop Premieres!

MAI011_Poster_2

EXCLUSIEF FAN EVENEMENT BIJ PATHE!

MainStreet organiseert samen met Pathé een feestelijk evenement rondom de première van hun nieuwe videoclip “Change is Good”. Het is een spectaculaire korte film geworden met een verrassende rol voor actrice Britt Scholte.

Wat kan je verwachten? Een onvergetelijke middag met een meezing clipmarathon, een akoestisch optreden van MainStreet, een goodiebag, een Q&A, een zaalselfie, en als klap op de vuurpijl ben jij de eerste die de nieuwe video ziet op een groot doek. Dit mag je niet missen!

Aanstaande maandag om 16:00u start de kaartverkoop (12,50 Euro) via https://www.pathe.nl/film/21545/mainstreet-change-is-good

Zien we jou bij 1 van de onderstaande Pathe bioscopen?
Zaterdag 28 november 11.00u in Eindhoven
Zaterdag 28 november 15.00u in Schouwburgplein Rotterdam

Zondag 29 november 11.00u in Rembrandt Utrecht
Zondag 29 november 15.00u in Arena Amsterdam


Nieuw album! The Singles Collection!

Change-Is-Good_CDNa de drie top 5 albums Breaking The Rules, Runaway en de EP #PLAY is er nu het album ‘Change is Good – The Singles Collection’. Het album bevat alle dertien singles waaronder de hits Stop The Time, Mind is Blown, Dreamers, Runaway, Ticket to the Moon, de nieuwe single Change is Good en een remix van Forever and a Day.

In het bijbehorende cd boekje staan alle singles hoesjes op een rij met een kort verhaal en een aantal nieuwe foto’s van Rein, Daan, Nils en Owen gemaakt tijdens de videoshoot van Change is Good.

MainStreet is binnen vier jaar uitgegroeid tot de meest succesvolle Nederlandse boyband aller tijden. Dit album is een verzameling van hun bekendste hits en een echte must have voor alle mainiacs!

Pre-order het album nu in The MainStore en je krijgt een gesigneerd exemplaar thuis gestuurd op 20 November!

 

Tracklist:

 1. Change is Good
 2. Stop The Time
 3. Mind is Blown
 4. Despicable Me
 5. The World is Mine
 6. Hell’s a lot like love
 7. Dreamers
 8. Miss Wonderful
 9. All We Wanna Do
 10. The Missing Piece
 11. Runaway
 12. Ticket To the Moon
 13. Dear Kitty (Song For Anne)
 14. Pass It On
 15. Forever and a Day (remix)

Biografie The Story So Far!

Story so Far front book

Biografie populairste Nederlandse boyband MainStreet verschijnt dit najaar bij uitgeverij Kluitman

 

ALKMAAR – In november verschijnt The Story So Far, de autobiografie (tot nu toe) van de vier meest geliefde jongens van Nederland: MainStreet. In de korte tijd dat Rein, Owen, Daan en Nils samen een band vormen, is er zo veel gebeurd dat het tijd werd om dit succes vast te leggen. Journaliste Kristel van den Brink (o.a. van Tina) zal het boek met MainStreet, de Future Presidents (management van MainStreet) en uitgeverij Kluitman samenstellen. Uiteraard gaan de trouwe fans er ook een grote rol in spelen.

 

MUST-HAVE VOOR MAINIACS
Uitgever Mariska Budding: ‘Dit is hét boek dat alle Mainiacs – zo heten de fans van MainStreet – willen hebben! Na het succes van het eerste fanfictieboek van MainStreet (Een onverwacht spannende vakantie, genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury 2015), werd het tijd om het succes in beeld en woord vast te leggen. Het boek heet niet voor niets The Story So Far, want één ding is zeker: van deze jongens gaan we nog veel meer horen (en lezen)!’

MAINSTREET
MainStreet is de populairste Nederlandse boyband allertijden. Dit is de eerste keer dat de jongens hun verhaal vanaf hun individuele audities bij The Voice Kids tot hun derde album en tour vertellen.   Dit boek móéten alle fans natuurlijk hebben voor Sinterklaas of onder de kerstboom. Natuurlijk staat het boek ook vol met foto’s van de jongens vanaf het begin tot nu. Een must-have voor alle Mainiacs!

MainStreet bestaat uit de vier jongens Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Sindsdien timmeren zij hard aan de weg. Zo zijn ze de eerste boyband in de geschiedenis die met hun debuutalbum op nummer één binnen kwam, hebben ze in het voorprogramma van Justin Bieber gestaan, drie succesvolle albums en 12 singles uitgebracht, meer dan 15 miljoen YouTube views, zijn ze Ambassadeurs van de Vrijheid geweest, gaven ze uitverkochte concerten in de grootste popzalen van Nederland en hun documentaire film werd in diverse (uitverkochte) bioscopen vertoond en stond op nummer 1 in de DVD charts. En de jongens zijn nog geen 18 jaar oud!

 

 


Page123456...10...

Next event

 • Sorry, no events coming up.
MENU